Så rätt!




Aaaatjcho!

Fy fan för detta.. Ligger o nyser o svettas utiett. Har så jävla ont i mina bihålor o näsan bara rinner fast när jag snyter mig har jag ingen kraft att snyta ut skiten. Så jag har massa papper i näsan så jag ska slippa att snyta mig hela tiden... Jag borde bli uppfinnare jag! Smart som jag är... Tur man har en man som pysslar om mig när han inte sover o dom bästaste vännerna som skickar roliga sms =)
Så nu ska jag fortsätta att titta på meningslösa program på teven o tycka synd om mig själv..

Rock & out

Snyggt att ha papper i näsan förresten! Ska jag börja ha på heltid!

 




Feber med Harry Potter

Jaha då var det dags.. Feber o en jäkla förskyldning.. Började känna av det i söndags då jag o mannen var o gofikade hos Rebecca o Kalle. Men dum som jag är så struntade jag i kroppens signaler. Så vi handlade o sen gjorde Kalle fläskfile, klyftpotatis o sås. Å herregud vilken mat! Helt sjukt vad bra han kan laga mat! Så efter maten la jag mig i deras soffa, somnade som en stock o vaknar helt kallsvettig i pannan o huvudvärk till förbannelse! Så mannen o jag åkte hem. Jag gick o la mig direkt. Vaknade nog tusen gånger o visste inte var jag skulle ta vägen... Så vid halv sex på morgonen kunde jag inte somna om mera så la mig i soffan. O där har jag legat ända tills nu. Nästan iallafall. Så har bara duschat o hämtat vatten. Jag hatar att vara sjuk...
Så nu har jag Harry Potter-maraton med mig själv för mannen ligger o snarkar högt bredvid mig.
Nu ska jag även försöka få i mig fruktsallad, mumma!

Rock & out




Sorry dudes!

Sorry, har inte haft tid att blogga. Skolan började ju i tisdags sen har veckan bara flytit på med tvätt, Fenixfikor, solning, jobb o lektioner.. Så har nästintill glömt att skriva om min vardag!
Helgen skulle spenderars med Mimmi. Men eftersom det var fredagen den trettonde så drabbades hon av feberbaskilusken... Så hon kunde inte komma när jag nästan saknar ihjäl mig efter henne. Får bestämma en annan tid med henne! :)
Så fredagen gick snabbt till kvällen då vi firade Rebecca, som fyllde år i torsdags. Dock slutade det med att jag trillade på någon grej o skar upp benet. Inte skönt idag kan jag verkligen säga.. Men är man klantig som jag är så får man leva med sånt.
O hela lördagen har jag legat med ångest o mått sjukt dåligt, dock inte pga ölen. Jag har den lyckliga turen att aldrig bli bakis. 99 gånger av 100 iallafall. Så har bara kollat på teve o frusit o druckit vatten o ärit passionsfrukt. Sen kom mannen hem vid 21-tiden o jag somnade som en stock till Lammen tystnar :( Så nu ligger jag helt pigg o kom på att jag är grymthungrig! Så funderar på att vira in mig i morgonrocken o kolla på massa bra filmer istället för att vrida o vända mig o tänka på skit! Ja, det var det bästa jag kunde komma på! Så disney, här kommer jag!
Hoppas ni haft en bra helg!

Rock & out




Sömnlösa nätter..

Ännu en natt utan tidig sömn.. O jag skulle verkligen behöva den. Fan. Jag hatar att jag är trött i ögonen o i kroppen men hjärnan går på högvarv. Jag fattar inte att man orkar tänka så mycket som jag gör.. Fast jag gör ju inte det. Jag hatar det! Ibland vill jag verkligen bara kasta ut hjärnan o peka fingret mot den o säga att det är tusan jag som bestämmer o säger jag vi ska sova så menar jag inte att vi ska tänka på allt annat omkring. Det är så jäkla sjukt att nu medans jag skriver så tänker jag på annat vid sidan om! Man ska inte kunna göra det. Jag är nog en psykopat. Där har jag det! En psykopat. Men jag är en snäll psykopat som bara tänker snygga o bra tankar. Ibland iallafall!
Jaha.. O jag ska till skolan om typ 5 timmar. Fy tusan. Jag vill verkligen ta studenten nu. Nu ångrar jag verkligen att jag inte fixade åttan o skötte mig.. No brain, no pain som mamsens man skulle sagt om han hörde min tanke. Men det blir ju pain för nu är jag arg på mig själv. Men sånt man får lida för. Smäll på fingrarna borde jag fått! Eller iallafall lite hjälp av skolan? Äsch.

Så vad ska man göra för att bli trött i hjärnan? Gå till en teraput? Onejnejnej! Över 90% av mina tankar är fruktansvärt hemliga! Inte ens jag får veta av de efter jag tänkt de. Rätt sjukt! Fruktansvärt sjukt! Psykopatsjukt!!
O jag är grymt avundsjuk på mannen som ligger o sover så gott. O här ligger jag o tycker synd om mig själv! Patetiskt! Nej nu ska jag försöka vinna över min hjärna så jag får iallafall någon timmaes sömn. Sov gott vidare!

Rock & out




Att tänka på nätterna..

Jag har världens ovana att ligga o tänka på allt när jag ska sova.. Jag verkligen hatar att min hjärna inte förstår att vi ska sova nu o inget tänkande! Tänka kan vi göra imorgon istället.. Men nähädå! Här körs maskinerna på max. Fan...

Eftersom jag inte orka tänka ihop med hjärnan så kan jag berätta om helgen istället så kan hjärnjäveln tänka som den vill.
Helgen har varit toppen! Helt sjukt rolig! I fredags gick jag ju över till Rebecca o Kalle för att ta några öl. Men det slutade med att vi hamnade hos bästis (Jonas) o många öl senare runt 3-4 var jag hemma o började kolla på titanic.
Vaknade några timmar senare av att mannen säger hejdå för att åka o spela nybro openfotbollsskit. Men jag somnade gott om o vaknade ännu några timmar senare av att jag är sjukt hungrig! O naturligtvist fanns det inget hemma mer än öl, så jag åkte till Rebecca o Kalle o slängde i mig Kalles pannkakor! Herregud, jag dog av att dom var så goda! Så när jag vaknat upp ur min matkoma planerade vi hur vi skulle göra av kvällen. Naturligtvist kom vi på att öl är bäst. Så vi vandrade över till bästis igen o hade det helt galet! Älskarde! Så det blev öl, mer öl, ännu mera öl, massa bra musik o lite slag på boxningssäcken! Petri försökte lära mig några feta slag men trög som jag är så var jag dock inte lika tuff! Haha. Så när mannen, Rebecca o Kalle kastat in handduken o gått hem, Danne däckat i soffan, Jonas gått o lagt sig o Alex håller på att däcka så var jag uppe i varv o Petri säger vi ska gå över till hans bror istället. På med dojjorna ta Alex i häven o dra oss över till Jussi. Där låg jag i ena soffänden, Petri i den andra o Alex däckat o Farfar o Jussi fixade musik. Så där blev det mer öl o massa skratt. Så vid tiotiden på morgonen kastade jag in handduken o gick hemåt. Skitfull o skitful efter många timmar. Jag kan ju bara säga att jag älskade att kasta mig i sängen o jag somnade som en stock. Så flera timmar senare vaknade jag, fortfarande fylld på alkohol, men gladare än på länge. Så idag har inte varit mycket att ha. Har bara legat i soffan o kollat film. Men gud vad jag blev ledsen nu att helgen är över o skolan börjar på tisdag. Men nästa helg är det ju helg igen! Då jäklar hoppas jag den blir lika snygg som denna helgen!

O nu är klockan halv fem så jag borde sova lite innan jag ska gå upp o göra mig iordning o träffa min fina Mimmi!

Rock & out

Lägger in en snyggisch bild på mig o Rebeccski en fullkväll på Amigo för någon månad sen, men vi är lika fina nu som då :)




Oså vann vi vmguld

Så jäkla duktiga är småkronorna! Satt o kollade hela matchen så vi var inte i säng förrän vid halv sex tiden.. Snacka om att man var helt borta i huvudet! Men jag, mannen o Wille hade en trevlig natt. Alice sov tyvärr som en stock så det var lite synd.
Så min dag började vid fyra då jag vaknade för kanske trettionde gången o mannen petade på mig för han inte ville vara vaken själv.
Så nu ska jag göra mig iordning för att gå o ta några öl hos Rebecca o Kalle.
Hoppas ni får en härlig fredagkväll!

Rock & out




Likt en skugga drar jag fram

Idag var det verkligen en match att gå upp. Gick o la mig efter Hannibal Rising, o den slutade någon gång halv fem tiden. Sen så kunde jag ändå inte somna direkt efter... Helt sjukt! Vaknade vid tolv när mannen springer runt i lägenheten o fixar inför jobbet.
Alice o Wilgot sov hos oss inatt också. Så det var skönt att ha någon att prata med på morgonen. Så vi gjorde oss iordning, hämtade mamsen o så körde vi till Fenix för att fika o bara ha det mysigt.

Jag drack bara chailatte, men sjukt gott äre!

Efter att Alice o Wilgots mamma kommit o hämtat de körde jag o mamsen till simhallen o solade som vanligt, najs!! Efter solningen så köde vi förbi min brooor o hans fru.
O Mirelle är för jäkla söt.

Gosan!

O nu sitter jag hemma hos mamsen o ska väl kila hem o träna lite sen gosa ner mig i massa täcken o bara vänta på bättre tider! Eller så kanske man skulle ta sig några öl? Tequila? Hmm.. Den karamellen får jag suga på ett tag!

Rock & out



In i snickarboa Emil!

Jaha ännu en storm, men har inte märkt av den så mycket. Tur man bor som man gör så man slipper vara utan ström i flera dagar. När jag bodde i Moshult under Gudrun så var jag strömlös i typ åtta dagar. Snacka om att leva på 1800-talet. Men skitsamma nu!
Igår kväll städade jag ut julen, fruktansvärt skönt, då jag hatar julen.. Lagade även gomiddag till mannen o syskonbarnen, värsta hemmafrun är jag allt när jag vill.
Sen får man ju vara lite stolt när Finland tappade pucken på sista straffen så vi kom till final! Woho! Fast tycker dock synd om han som tappade pucken.. Stackarn!
Sen kom de det här med att sova.. Somnade inte förräns fyra, halv fem o så väckte mannen mig vid 6, eftersom jag skulle köra honom till jobbet.. Fy tusan att jag inte somnade på vägen..
Kom hem o hoppade i säng direkt.
Vid tio ringer min käääära brooor. Trodde jag skulle dö! Men snäll som jag är körde jag Alice till sina kompisar, brooor hem o Wilgot hem. Fick även lite ångest att jag inte följde med brooor till sjukhuset men är man helt slut så är det inte så kul.. Hoppas han förlåter mig, haha.

Så nu sitter jag i soffan med ögonen i kors o försöker kolla på teve.
Ska köra förbi mamsen sen o fråga om hon vill följa med o sola idag igen. O jag måste även städa idag igen. Ser förjäkligt ut i vardagsrummet efter igår.
Nu ska jag vila en sväng o sedan köra till mamsen.

Rock & out

Just det! Måste visa vår supersnygga gran. Den borde få vara uppe jämt egentligen..




Vanliga tråkiga regninga tisdag

Då var det Tisdag.. Tycker denna veckan går fruktansvärt sakta, men det är sjukt skönt i slutaändan.
Var o solade med mamsen innan, skönt som tusan. Fast det går så fort tyvärr...

Sen idag kom det även hem töjningar i min brevlåda, nice!


Så nu kan jag töja större! =)

Min brorsdotter Alice är även här (som vanligt, haha) o hon ska sova här. Skönt det så jag har någon att umgås med sen eftersom mannen ska jobba morgon imorgon så han kommer ju kasta in handduken tidigt.
Även min brorsson Wilgot skulle även komma & sova här. Så skönt att slippa vara vaken själv sen.

Nej nu ska vi laga mat, gött!

Rock & out



Janis räddade min kväll!

Hittade en "dokumentär" om Janis när hon sjöng och olika små intervjuer på 2an nyss. Herregud vilken underbar människa hon måste varit, helt gudomlig är hon att lyssna på.
Jag skulle nästan göra vad som helst för att leva på 70-talet. Tänk att vara en tuff hippie!




Jävla skit helt enkelt!

Cyklade hem till mamma innan o skulle fixa lite med bilder o så. När allt från min iphone raderas o hela telefonen återställs till nystart. Fan, jag grät tårar av blod.. Så jävla smärta att förlora bilder o allt man har på telefonen. Nummer o allt sånt. O sen är jag beroende av smurf village o jag var på level 21 o nu får jag ju börja om från första början... It sucks! Men nu är jag på uppstarten igen. Har laddat hem nästan alla saker jag hade innan o fixat nummer.
Ja, jag med min jäkla otur så jag är ju faktiskt inte så förvånad.
Så nu ska jag fortsätta att fixa med telefonen o hoppas allt löser sig.

Rock & out




Tråkiga måndagar

Då var det måndag igen, uss gillar inte måndagar alls. O idag jobbar mannen 15-20 o sen efter tränar han fotboll. Så han kommer inte hem innan 23.. Fruktansvärt tråkigt..
Så då kommer den stoooora frågan: vad tusan ska jag göra idag, när man är ledig o har hela världen i sina händer.. Då kommer det tråkiga svaret: städa behövs alltid o egentligen så är tvättkorgen överfull. Det finns även lite disk så den hinner du diska också..
Så nu bråkar min ängel med min djävul på mina axlar o bestämmer vad jag ska göra!
Så nu får jag vänta o ta lite mat o sen får jag se vem av de två som vunnit!

Rock & out




2012-året

Jaha, då var det 2012. Nytt år. Nya möjligheter o nya blablabla o allt annat skit man säger. Igår var det en kanondag! Jag o mannen åkte för att äta traditionell finmiddag med våra fina vänner. Varav att det slutade med att alla låg i matkoma! Men det var det värt för allt var så sjukt gott! När vi kom igång igen gick jag o mannen vidare till en killkompis drack öl, rom o cola o massa tequila! Helt sjukt vad tequila är gott, fast min mage var inte så nöjd idag när jag vaknade. Tror vi var hemma vid tretiden o somnade på en gång, kommer inte ihåg!
Så idag har vi inte gjort något viktigt alls, bara legat i soffan o kollat på harry potter o käkat godsaker o ska fortsätta med det nu! Hoppas ni hade ett trevligt nyår!

Rock & out

O såhär fina o suddiga var mannen o jag igår




RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!