Fyfan för detta...

Har legat i sängen hela dagen. Huvudet har känts som det ska sprängas o jag har frusit till o svettats ifrån. Fattar ikke vad det är för fel på mig.. Har säkert någon sjukdom som ikke finns. Vilket skit.
O mannen jobbar kväll o kommer ikke hem förrän halv nio kanske. Så nu måste jag gå upp o försöka få i mig något. Även dricka massa vatten så jag inte blir uttorkad.. Blir antagligen att jag faller ner i soffan o ligger där tills mannen kommer hem. Suck..

Hoppas ni mår bra o inte drabbas av vårsjukan...

Rock & out




Host host host

Hostar snart ihjäl mig. Får knappt sova något. Jävla skit.

Rock & out




Mamma & LPskivor

Har haft studiedag idag så har spenderat dagen med mamma.
Vi var en sväng på miljöstationen o jag hittade tre LP skivor
Billy Idol, Madonna o Bruce Springsteen, mycket bra!
Sen har vi bara suttit i soffan o framför datorn.
Körde sedan o hämtade mannen när han slutade jobba.
Jenny skickade en bild på Maxen som ätit sin första riktiga måltid idag oxå.
Kolla bara vad söt han är! Fast han är moloken för han inte träffat sin gudmor idag, söting!
Imorgon är det skola o jag är inte alls haj på att gå. Är så trött på alla.. Topist.
O på fredag fyller jag 20!! WOHO!
Så alla mina sju syskon + alla sjuttielva syskonbarn kommer. Haha, KAOS! Tur vi ska vara hemma hos mamma så man kan få lite andrum, haha!
Nu ska jag fortsätta kolla BB sen ska jag väl sova. Om jag ikke hostar ihjäl mig innan dess :/
Rock & out



Max dop

Igår var det dop för Maxen.
O han var så snäll o satt still hela ceremonin. Så duktig så!
Snodde några bilder från min barndomsvän Johanna; http://jljungdahl.se
Ååå gosen vad söt han är!
Gudföräldrarna sätter på klänningen
Gudfar, gudmor & gudbarn
Heeela skaran.
Är verkligen så lycklig att jag fick bli gudmor, fast är väl synd om Maxen, haha.
O detta fick han i present av mig;
Body som det står - I'm still waiting for my first tattoo.
När gudmors hobby är tatueringar så ska det klart
bli Maxens också! Haha
O även ett halsband - Max Per Dodge
Jag vill ge dig styrkan till att vara dig själv
Älskar dig
Gudmor
(dock togs hjärtat bort)
Rock & out



Ryggjävel.

Hejsan hejsan!
Fy fasen vad jag har ont i ryggen. Måste verkligen gå till Jenny så hon kan massera mig. Helt sjukt. Eller är ju bara en kota som gör ont jämt, men idag gör det jävoulst ont... Fuck!

Igår kväll åkte vi förbi bowlinghallen, men var inget roligt folk så tog en öl o åkte till Albert - Lindås pizzan, så satt där med grabbarna o tog en öl. När Albert ville stänga så gick vi upp till Jussi en runda o sedan åkte mannen p jag hem. Somnade som en stock o var ikke alls sugen på att gå upp när klockan ringde. Svinkallt imorse också.. Så borstade tänderna, kammade till håret o drog vidare till jobbet. Slutade sex timmar senare, åkte förbi mamma o sedan till Rebecca o Calles nya lägenhet o hjälpte till att bära lite grejer. Åkte sedan för att hjälpa Harley hem med sina bilar han sprider ut lite här o var, haha. Åkte hem o däckade till på soffan. Vaknade o åkte o hämtade bästis o sedan hem till svärmor o svärfar för att fika o kolla på melodifestivalen.
Nu ligger jag i sängen o tycker synd om mig själv o väntar på att bästis ska höra av sig sig. Ska var sellis när han kör hem fyllisar, haha.
O om elva timmar ska vi vara på dopet o halv ett börjar det. Är nog lite nervös, vet fortfarande ikke vad jag ska ha på mig!! Får se vad som sitter bäst imorgon :)

Nu ska jag fortsätta tycka synd om mig!

Rock & out




Veckan gick sååå fort

Jaha då var det fredag igen. Herregud vad det går fort!
Idag har jag jobbat morgon, varit i Nybro o i Kosta med mina äldsta brooorsbarn, (som varit här sedan onsdagskväll).
Men nu har det åkt hem o jag har gjort mig iordning o tagit en öl. Ska vidare till bowlinghallen snart o träffa lite människor så man ikke blir en enstöring, haha.
Firar även att min äldsta brooor ska bli pappa igen =)
Så ska bli faster för sjuttielfte gången ;) haha. Myyys!
Just det, handlade lite i kosta också - tuschpennor o en svart bäverfittski som var på rea på glitter. Mycket nöjd!
Sedan hämtade jag även en svart ljusstake hos mamma :)
Så nu ska jag ta min öl o kolla klart på big brother, sen vidare till bowlinghallen. Blir ju dock lugn kväll då jag ska börja jobba vid 06.30 imorgon, topist! Haha! Men glad är jag för det! Hoppas ni har en kanon fredagskväll!
Rock & out



Dopet

Jaha då var man döpt o jag hade Rebecca till min fadder/gudmor! Haha! Helt sjukt att vi klarade oss från att börja asgarva ;)

Rock & out




Våroutfit

Ååå vad jag vill ha vår nu. Eller helst vill jag ju ha sommar. Men hur som helst såhär skulle jag kunna tänka mig att gå runt i vår.
Har skickat in detta som ett bidrag i Kan Dee's våroutfit-tävling http://kandees.com/2012/february/tavling-sapa-din-egen-varoutfit.html
Älskar henns kläder, synd man ikke är världens rikaste! http://www.kandeeshop.se
Skinnjacka - Modehuset, Skor - Converse, Tröja, korshalsband - Kan Dee Shop, Jeans - Gina Tricot, Nagellack, armband, solglasögon - HM, Klocka - Chicki, Nitbälte - Rockflame
Rock & out



Hela veckan planerad...

Dagen började med att mannen o jag åkte till Växjö för att lämna in bromskivorna som var fel o sen blev det lite shopping. Köpte ett par svarta jeans på gina o sen lite på hm. Inget speciellt roliga saker, men sånt som är bra att ha. Sedan åkte vi hem o jag åkte förbi Rebecca en stund, sen hem till mamma o sedan vidare till församlingshemmet för att prata med prästen om mitt dop. Eftersom jag ikke blev döpt när jag var liten o att man måste vara döpt för att vara gudmor så ska jag döpa mig imorgon. Haha, kommer nog se roligt ut. Kommer ihåg när mina bröder gjorde samma sak för att min yngsta brooor är gudfar till vår storebrooors äldsta dotter Alice. O det såg väldigt kul ut när dom var runt 20 år o stod där. Får väl lägga upp någon bild imorgon när det är klar, haha.
Så imorgon klockan 11,30 blir jag ett rikitgt Guds barn.
Sen efter mötet så åkte jag tillbaka till mamma o fixade Max presenter. Tur att båda han komma =) Skitsnygga grejer! Får lägga upp bild när han fått det så dom ikke får en aning om hur det ser ut, haha.
Såhär ser hela min vecka ut ungefär, fytusan!
Jaa... Kommer vara helt slut efter veckan. Men har ju torsdagen att vila på, men får väl gå ner till skolan o fixa lite.
Men nu ska jag måla naglarna sen ska jag nog sova eller kolla någon film.
Rock & out



Lördag, söndag

Igår blev det inget inlägg, topist.. Gick hem till mamma o sen drog tiden iväg. Mannen kom o hämtade mig, vi åkte till affären o sedan hem för att kolla på melodifestivalen - sämta på länge! Herregud. Hur kunde någon gå vidare överhuvudtaget? Okej, Mollys låt var ju fin. Men nej. Inget för mig dock. Så glodde igenom skitet o sedan kollade vi på bodyguard. Fin film, men finns ju bättre..
O detta hade mannen o jag som tilltug till melodifestivalen. Vaniljglass o hallon/blåbär. Underbart gott, men dock ser det ut som ett blodbad som mitt syskonbarn Alice sa. Haha, kan ju hålla med henne.
O idag är det söndag. Tråkig söndag. Tråkigt väder.. Så åkte hem till mamma o Stefan idag igen o så fixade Stefan min bil. Tack gode gud jag har Stefan o min äldsta brooor som kan allt om bilar. Annars hade det blivit dyrt eftersom jag har tummen mitt i handen när det gäller mekningar ;)
Min äldsta brooor Gunnar kom också förbi mamma o pratade lite o vi skrattade som vanligt o jag kommer säkert få blåmärken på mina överarmar eftersom han använder dessa som boxningsäckar o får alltid in 20, 30 slag..
O jag kan ikke slå tillbaka för då får jag ett slag som är 10 gånger hårdare än det jag slår. Men så är det väl att vara minst i syskonskaran... Suck! Haha.
När Stefan fixat klart så åkte vi till svärmor o fikade o pratade.
Blev sedan 180 hem för att kolla Big Brother. Det skulle jag nog kunna tänka mig att söka till, verkar vara roligt o häfigt med uppdrag o tävlingar o så. Men dock är det ju ikke lika kul som 2006 när Jessica Lindgren var med. Mamma o jag satt klistrade den veckan Stefan jobbade kväll. Haha. Det var tider det!
O imorgon är det sportlov, skönt. Fast ska till skolan någon dag i veckan för att köra upp bitar till mitt o en klasskompis UF-företag. Men jag har nästan heeeela veckan inbokad så är väldigt stressad i mig själv att hinna med allt o komma ihåg allt o alla tider.. Men jag klarar det säkert :)
Nu ska jag kolla på teve o vänta på att John Blund gör mig trött.
Hoppas ni haft en toppehelg! =)
Rock & out



Pelle Svanslös

Har egentid med Pelle Svanslös ikväll. Mannen bastar o festar med innebandygrabbarna. Så får väl se när han vill komma hem igen så får jag köra o hämta honom. Fast jag har det så bra i soffan så han kan stanna ända tills jag blir rastlös! Haha.

Nej nu ska jag kolla vidare på Pelle.
Hoppas ni har mysigt fredagsmys!

Rock & out




Gosat heeela dagen!

Åkte till Jenny, Clas o alla barn vid halv tretiden. Fikade o pratade o skrattade. Sen resten av tiden till typ halv sju satt vi i soffan. Satt kanske 20 min med Maxen i knät o jag är helt slut i benen nu! Haha! Jag är riktigt rädd för dopet. Fy tusan att stå o hålla honom så länge! Haha. Får börja träna inför det som Jenny sa!
Men åå vad söt ungen är! Smälter hela jag! Speciellt när han skrattar o ser ut som en liten rumpnisse! Haha. Gosen <3

Men nu ligger jag i soffan o har gosat ner mig i täcket o kollar på postkodsmiljonären. Väntar på att mannen ska spela klart innebandymatchen så får man se vad kvällen har att erbjuda!

Rock & out




Bebisconverse

Hittade de små svarta conversen jag köpte till min gudson när han bodde i magen, men de var sjukt stora... Ja okej, det är storlek 19, men converse har ju en förmåga att vara stora i storleken så de ser mycket större ut! Haha! Så jag la bort de o hade totalt glömt bort de till idag! Så imorgon när jag ska hälsar på de, ska han få de :)




Han får väl ha de som prynad tills han kan ha de =) Känner redan lite nu att jag kommer skämma bort honom, haha. Som Jenny (hans mamma) sa till mig att jag säkert kommer göra.
Med tanke på vad hans snygga bodysar kostar som jag skickar efter så, men det är han absolut värd!

Nu ska jag fortsätta kolla på walk the line o vila så jag är pigg till helgen o nästa vecka som jag har fullspeckad...

Rock & out




Kraftig virusinfektion

Fick tid på vårdcentralen vid kvart i elva, så åkte dit o fick min dom. En kraftig virusinfektion har jag bärit på men mår mycket bättre idag som tur är. Så ska bara vila o ta det lungt resten av helgen, skönt med andra ord.

Rock & out

Dom stack mig i fingret dom jävlarna!!




Gratis tamponger

Att tjejer ska ha gratis tamponger är en självklarhet tycker jag o denna sidan http://www.tamponsforfree.se/ gör att det blir en självklarhet! Bli medlem! Det enda är att man fyller i ett formulär varje månad tampongerna kommer.
Rock & out



Världens bästa bästis!

Min bästis Jonas kom förbi med alla hjärtansdagpresent till mannen o mig. Jag gissade var det var innan vi öppnade men å vad jag blev glad när jag såg var det var till mig!



Rotmos är en av mina favoriträtter så jag blev jätteglad! Sen att han är ute efter min man är en annan femma. Haha, han är så söt =)

Rock & out




Alla hjärtansdag

Eftersom jag fortfarande ligger o är jättesjuk så har jag ikke köpt något till mannen, men han åkte iväg o kom hem med fika, massa halstabletter o en av den godaste chokladen jag ätit; Marabou Black. Han är fin han min man. Fick även en gosenalle av honom.






Fick även ett sms att min kompis Diezel varit i min brevlåda o lämnat en present;



En "fotbollströja" fast swedenrockmärkt. Så jävla snäll =)

Så även att jag är sjuk så blev jag lite friskare när man har fina människor runt om en!
Men imorgon ska jag till vårdcentralen o kolla så mina lungor är friska eller om jag har någon dum idiotbakterie i min hals som ikke vill jag ska vara frisk. Jag hatar doktorer...

Hoppas ni har/får en underbar alla hjärtansdag =)

Rock & out




Mammas födelsedag

Som sagt, även att jag ikke alls mår bra så klädde jag på mig för fulla muggar. Tog tillomed de största vinterdojjerna jag kunde hitta så jag fick plats med tjocka raggisar.
Så började vandra den 5minuter lååånga vandringen till mamma. Dock blev det typ 15minuter idag för jag fick gå så sakta för att ikke hosta o anstränga mig. O när jag kom fram var jag så andfådd så jag nästan skämdes! Tror allt mamma tyckte synd om mig, men vad gör jag ikke för min mamma. Speciellt när hon fyller år.
Min fina mamma som verkligen är världens bästa! <3
Så pratade o drack te o myste tills min ena brooor trillade in med fruga o dotter. O jag blev jätteledsen för jag ikke kunde gosa med Mirelle som jag hade velat... Fika o mer te o sedan trillade även min andra brooor med flickvän o barnaskaran. La mig i soffan o vilade till teven o sedan kom även mannen efter jobbet. Så han fikade o pratade lite. Så nu har jag teleporterat mig från mammas soffa till min. Vilket häääärligt liv jag har! Är så sjukt trött på att vara sjuk så jag nästan skulle kunna slå mig själv! BLÄ!
Så hoppas att friskfen kommer inatt o strör lite friskhetsdoft över mig. För det tycker jag att jag är värd!                                                                                                                                                                          Rock & out



Nu får det fan vara nog!

Jävla skit är detta! Nu har jag varit sjuk sedan i tisdagsnatt. Fast nu har febern o förskyldningen gått över till min hals.. Ligger o hostar som en rökig gammal gubbe o kan nästan ikke sluta innan jag kräks eller tappar andan. Sedan trycker det i ryggen när jag andas. Ussa orkar verkligen ikke med detta mer. Men får väl bara bita ihop o försöka krya på mig. Världens bästa mamma fyller även år idag så ska försöka gå dit o ge henne presenten iallafall. Kommer säkert sluta att jag ligger död på deras soffa! Haha! Hoppas ni har en trevlig måndag i vintersolen :)

Rock & out




Hemma hos mamsen o steffe

Drog mig hem till mamma o Stefan för att passa min gosezäta medans de är iväg. Så ligger i soffan med godis, mat, multivitaminjuice, ananas, snytedukar o nässprej o kollar på bucket list. Gud vad jag älskar den filmen. Så hemsk men ändå så underbar. Så här ligger jag som en zombie o kommer ligga i några timmar. Hoppas ni har en bättre lördag people!

Rock & out

Gosezätan <3




Gudmor Dizzy

Fick reda på innan datumet då jag ska bli gudmor åt min finaste väns yngsta pojk Max :) Den 26 blir jag fäst vid Maxen på riktigt, så då blir han aldrig av med mig! Haha. Stackarn! Så hoppas mina presenter till honom hinner komma! Annars blir jag fasen moloken.

Rock & out

Denna bilden är han bara någon vecka o jag blev fäst vid han redan då! Kolla bara vad fin han är :)




Mina konstverk

Eftersom jag ikke har något att göra o jag orkar inte sova mera så kan jag ju visa mina tatueringar. Hoppas på att jag får tid till Daniel när jag fyller år så jag kan göra klart min arm, så jag kan göra massa andra roliga saker!


Detta är min första tatuering o den gjorde jag i Thailand 2009.
Sitter på vänster handled.
Den är ikke snygg längre, tappat färg o jag har ett stort märke i den, men jag älskar den iallafall!



2010 gjorde jag en minnestatuering till min syster.
Sitter på höger överarm.
"Tears stream down your face when you lose something you cannot replace"
Coldplays låt Fix you



20 dagar senare blev det körning av konturer på vänster överarm o några veckor senare ifyllning.
Dock måste jag göra en ny mammatatuering då den är för liten. Får hitta en snygg bild på henne från 70talet som jag kan sätta på min kropp.



Har även tatuerat mitt körkortsdatum på arabiska på högerhanden.



O i somras blev det en mexikansk dödskalle/sugar skull på vänster underarm.



Blev även en cheast piece.



I december blev även mina fingrar lite snyggare. Ska sätta dit lite andra saker när jag får tid :)




Det är mina konstverk hittills o jag är supernöjd över de. Men det är så lite, har så mycket onödig hud kvar..

Rock & out




Feber, fattiga o rika

Ligger med feber o håller på att frysa ihjäl. Är även hur hungrig som helst men orkar ikke göra mat.. Så jag ligger kvar i soffan o halvsover till fattiga o rika. Ussa, är så jävla tråkigt att vara sjuk. Så denna helgen får det bli hemmahelg med soffläge o pluggning. Nu ska jag fortsätta tycka synd om mig själv.

Rock & out




Frusen, sleten o trött

Herregud, jag är så trött så jag skulle kunna sova i sjutton år tror jag... Suck. Idag har min dag bestått mest av att svetsa, så min kropp är inte som den en gång varit, haha. Har så sjukt ont i mina fötter så jag funderar på att hugga av de, bra idé? Nja, jag måste ju kunna hoppa på festivaler i sommar så får behålla de några år till. När jag väl slutat runt fyra tiden så gick jag hem till mamma o drack te o lånade bil. Sedan vidare till min brooors frus bror för att kolla på hans skinnsoffa & jag tog den i ett nafs! 500 riksdaler för en skinnhörnsoffa som var snygg, tycker jag är som en uppbränd mattebok; helt fenomenalt! Så imorgon intar den teverummet. Så i helgen måste jag provdricka öl i den, perfekt! Påväg hem till mamma igen hämtade jag ut ett paket, wii!



Skickade ju efter en balklänning eftersom min mamma tjatar om att jag måste gå på balen för att det är ett minne o jag kommer ångra mig o blablabla! Så min mammas ord är min lag.
Men naturligtvist så är det inte en "vanlig hederlig o fin"-klänning, utan en som passar mig o som jag tycker är snygg o som jag trivdes i!



Den är från Odium odium clothing o jag är sjukt nöjd med den! Lite för mycket faktiskt.
Så om jag får användning av den eller om jag säljer den vidare, är ett annat kapitel.

Så nu sitter jag bara hemma hos mamma o väntar på att mannen ska sluta jobba så han kan hämta mig för jag vill inte gå hem för det är kallt o jag fryser som en naken älg.
Fast traskar jag på så tar det ju faktiskt bara fem minuter att gå... Men nej. Det är för kallt o mina kängor är inte så sköna att gå i, så mannen får inväntas.
När jag kommit hem ska jag bara lägga mig i soffan o gosa ner mig i täcket o inte röra mig ur fläcken!

Nu ska jag titta lite på teven o få upp värmen i mina händer o fötter,

Rock & out




Måndagskväll!

Jaha då var det en ny vecka. O denna vecka o nästa vecka är det apu för min del. Både skönt o lite drygt. Skönt att slippa skolarbete! Men måste plugga iallafall, fan..

Denna veckan är jag ute på apu på underhåll på pvs. Så idag har jag bara stått o glott o följt efter min handledare som en svans. Känner mig så dum när man behöver göra det, haha. Får hoppas jag får jobba på egen hand imorgon så jag slipper känna som jag står i vägen.
Så idag slutade jag vid fyra o gick hem där mannen o Sillen satt o spelade fifa. Jävla nördar. Så drog med dom till Fenix o fikade en stund o sedan åkte jag till mamma o betalade räkningar o pratade lite. Körde sedan vidare mannen o Sillen till deras innebandyträning. Då jag kände det var hemskt att sitta ensam framför teven så tog jag fram block o penna o började planera lite smått min student med firande. Herregud vad mycket att tänka på! Men dock så skönt att tiden går så sjukt snabbt. 20årsdag i mars o vidare till student i juni med sommar o festivaler! Helt sjukt att man kan bli på så bra humör när man tänker så! :)

Så nu ska jag köra o hämta grabbarna från träningen o sedan handla. Måste sova tidigt idag känner jag för ska jobba 05,30 till 06,30 o sedan börja apun 07,15 till 16,00. Uss, känner att jag dör lite inombords...

Rock & out




I don't celebrate sundays

Ussa, fy tusan! Redan söndag. Denna helgen gick sjukt snabbt. Tråkigt tråkigt..
I fredagskväll blev det öldrickande hemma hos Rebecca o Kalle o sedan vidare till Matte o Cina. Åkte hem tidigt då jag var sjukt trött o tröttnade på det mesta haha. O i lördags hämtade syster mig o vi åkte hem till mamma o satt i soffan o gosade. Vid 6-tiden kom svärmor o hämtade mig o vi åkte till Örsjö o firade svärfar. Trevlig kväll med melodifestivalen o tackar fan att Dead by April gick direkt till Globen istället för Afro-Dite eller Torsten Flink.
O idag jobbar mannen till 4 så han är väl hemma lite innan 5, så får vi väl se vad vi ska hitta på.

Rock & out




Topist, som man säger!

Har verkligen inte tänkt på att blogga, topist!
Men mitt liv har sett ut som det brukar göra, festat, pluggat, festat, umgåtts med familj/vänner o sen lite fest på det. Så egentligen har ni inte missat något viktigt, haha.

För några minuter sedan var det torsdag så jag kan ju lika gärna berätta hur min torsdag såg ut.
Jag älskar torsdagar för då börjar min skoldag vid 12.40. Men dock inte denna torsdagen... Började skolan lite innan 9 o körde cnc för att hinna ta igen lite eftersom jag varit sjuk. Var verkligen inte kul att gå upp så tidigt när jag visste att jag hade kunnat sova längre, men ikke då! Så det var bara att sätta igång. 11.40 slutade jag o gick hem o käkade lite o sen vidare till religionslektion o bildlektion.
Så när skolan slutade drog jag mig neråt Fenix för att fika med fina vänner. Där satt vi o skrattade i kör.
När vi kom på att vi skulle åka så hämtade jag mannen o sedan min mamma o sedan åkte vi till min brooor o hans fru. Kollade in deras nya kök o jag dog lite av avundsjuka! Vitt.. Så jävla snyggt!
Så där satt vi i någon timme o fikade o jag gosade med min gosa Mirelle. O det bästa är att småreta henne så hon blir sur på mig o så frågar man efter en minut; är du arg på mig nu? Näää o så suckar hon o tittar på en med ögonen som man faller för! Å, den lilla gosan!


Titta bara! Världens gulligaste!

Så nu är jag jättetrött o ska snart upp o jobba.. Topist, som man säger...
Får väl gå o lägga mig så jag orkar med vad morgondagen har att erbjuda..
Jag vet iallafall att min hemska naturkunskapslärare kommer skälla på mig! Jaa, topist får jag väl komma med som svar..

Rock & out




RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!