Kanonlördag!




Shopping @ student

Skickade precis hem lite kläder från nelly.com o sedan knappar från vintagesmulor.se. Så hoppas grejerna kommer snabbt så jag kan kolla om allt är till belåtenhet :)
Nu ska jag kolla klart på big brother sen sova som en stock!

Rock & out




Humör minus.

Idag är mitt humör ikke på top. Är ikke på top o har en svart sten i magen som jag bara vill kräkas ut. Vilket jävla skit rent ut sagt!

Rock & out




STAY STRONG




Gladaste sejjen!

WOHO! Daniel ringde precis o sa att jag kunde komma o tatuera mig iallafall idag! Å jag är så lycklig! :') Så nu ska jag hoppa in i duschen o sedan hem till mamma för att skriva ut några bilder som han får kolla på :) aaaw!

Rock & out




Moloken tjej!

Fan! Skulle ju tatuera mig imorgon men Daniel virrpelle har ju råkat dubbelbokat mig. FAAAAN! Kuken med! Det är det värsta att vara familj för då blir man satt där o flyttad där o hitan o ditan! Å. Nu ska jag fortsätta o kolla på big brother o vara sur, haha!

Rock & out




Feber o förskyld

Fittdag med andra ord!

Rock & out




Baddag med grabbarna

Idag åkte mamma o jag o hämtade 2 av mina syskonbarn - Melvin o Gaston. Så vi åkte till Tingsryd. Tills äventyrsbadet öppnade så gick vi i affärerna o kollade lite o småshoppade o åt glass. I korgaffären köpte jag Elvisglas o 2 buddhafigurer o även doftolja till min värmeljushållare. Så jag är supernöjd med dagen. Sedan badade vi i tretimmar typ o skrattade o hade hur kul som helst. När vi väl duschat o fått på oss kläder så körde vi hem. Hur trötta som helst! Så när vi lämnat av grabbarna hos mamma Malin så körde vi hem till mamma o jag somnade som en stock på soffan!

Så nu är klockan lite över halv tolv så nu hoppas jag att jag kan somna för börjar jobba om 5 timmar. Suck! Men dagen hur bra som helst då jag har kräftor som tinar upp över natten som jag ska äta med mitt hjärta imorgon. O hon kommer bli superglad då hon varit sjuk :/ Så hon behöver lite uppassning!

God natt folket!

Rock & out




I solariet drömmer jag mig bort till en annan värld




Godingen själv!

Hejsan svejsan!
Har ikke skrivit på länge å fråga mig ikke varför, haha!

Idag var jag hos mitt fina lilla gudbarn iallafall! O han lyste upp hela min värld i denna tråkiga trista gråa regniga "höst"dag! Man kan ju undra vart våren är!!
Han är så go så det är sjukt! Nästan aldrig tjurig eller arg. Han bar tittar med sina jättestora runda blå ögon o ler o gör konstiga ljud. Haha, är så man vill kidnappa honom!
Det är så det rycker i livmodern som syskonen brukar säga! Haha.

O nu är klockan snart midnatt så jag ska gosa ner mig i sängen o vänta på att spökena kommer o spökar för mig. Hoppas min syster kommer o spökar lite för nu var det ett tag sen hon jävlades med mig...

Rock & out

 




Ölsugen.

Rubriken talar för sig själv!

 

Rock & out




2,5år, & känns ändå som igår!

Helt sjukt vad tiden går. Var ju som igår när mannen tjatade på mig att vi skulle träffas. Haha.
Vi åkte iallafall till Kalmar o gick på stan någon timme o sedan tog vi oss en finmiddag med plankstek.
Vi skulle även gått på bio med jag orkade ikke för jag har haft huvudvärk sen typ 6tiden =(
Men jag hann ju shoppa lite iallafall!
Köpte lite gotte till håret o även en billighetsborste som mitt hår verkar älska.
Sedan även ansiktskräm o "plåster" som rensar porer.
Sedan fick jag även med mig en svart vanlig "tshirtsklänning" o sedan en knallrosa klänning. Snygg som fan till festivaldagar! Måste fasen hitta ett par snygga gummskistövlar kom jag på nu! Får hitta ett par som verkligen ikke matchar till klänningen, haha!
Just det, fick även rosor av mannen, fin som han är.
Gyllet! <3
Nu ska jag kolla klart big brother, sen ska jag sova så min huvudvärk försvinner. Fuck, hade verkligen behövt springa runt flygt idag, men det får vänta tills imorgon!
Rock & out



2,5år med min man idag!




RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!